Persoonlijke Human Design story reading

Human Design vertelt ons een verhaal vanuit de kern en het helpt ons onze eigen unieke aangeboren eigenschappen te herkennen, zodat we verbinding kunnen maken met onszelf en met anderen om ons heen. 

Wat zijn onze krachten en uitdagingen? Hoe gaan wij om met onze energie? Hoe kunnen we deze energie het beste inzetten om volledig te leven naar ons design en verhaal? En op welke manier kunnen we moeiteloos ons leven leven met meer flow, balans en energie? Alle antwoorden op deze vragen liggen al vast op het moment dat we geboren worden. Alle antwoorden liggen vast in jouw Elevated Human Design Story!

Let me guide you back to that story of you ☾

Ben jij klaar voor jouw unieke Human Design story?

Human Design vertelt ons een verhaal vanuit de kern en het helpt ons onze eigen unieke aangeboren eigenschappen te herkennen, zodat we verbinding kunnen maken met onszelf en met anderen om ons heen. 

Wat zijn onze krachten en uitdagingen? Hoe gaan wij om met onze energie? Hoe kunnen we deze energie het beste inzetten om volledig te leven naar ons design en verhaal? En op welke manier kunnen we moeiteloos ons leven leven met meer flow, balans en energie? Alle antwoorden op deze vragen liggen al vast op het moment dat we geboren worden. Alle antwoorden liggen vast in jouw Elevated Human Design Story!

Let me guide you back to that story of you ☾

Jouw Human Design verhaal

Human Design is een uniek verhaal dat vertelt over wie jij bent, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn die je van nature in je hebt, met welke missie je hier bent en hoe je interactie met anderen en de wereld is. Het laat je al je krachten en uitdagingen zien en het vertelt je precies hoe jij energetisch en genetisch in elkaar zit. Een systeem dat weergeeft in een chart hoe jij als mens werkt. Alles wat jij voelt, ervaart, de manier waarop jij handelt, thema’s die vaak terugkomen en wat jouw drijft, staan in je design. Het geeft je een nieuwe manier van jezelf zien en het laat je vervolgens experimenteren met deze nieuwe wetenschap over jezelf.

De impact dat dit authentieke verhaal kan hebben op jezelf en op de mensen om je heen en de manier waarop jij jezelf herkent en erkent in dit verhaal, zorgt voor verbinding. Ik wil je laten zien hoe belangrijk deze stories zijn en hoe ze kunnen klinken als muziek. Dat iedereen zijn of haar eigen muziek heeft en dat we hiernaar mogen luisteren. Met als doel dat ook jij jouw authentieke verhaal het woord gaat geven en zo verbinding maakt! Jouw verhaal is jouw superpower! 

human design afbeelding

Mijn human design story:

Self-Projected 6/2 Projector

"Unieke Human Design verhalen vertellen en jouw hierin inzichten geven, is waar mijn Projector hart sneller van gaat kloppen. Als Projector zie ik wie jij bent en weet ik hoe ik jou als hoofdpersoon in je eigen verhaal moet plaatsen. Zodat jij aan de slag kunt met jouw eigen unieke design en alles wat daarbij hoort om in alignment en flow te komen."

Persoonlijke 1:1 reading

Tijdens een persoonlijke 1:1 reading duiken we samen in jouw Human Design verhaal! In deze persoonlijke sessie komen alle belangrijke basisonderdelen van je chart aan bod. We duiken in jouw energietype, kijken naar de strategie die jij mag gebruiken en naar welke inner authority jij mag luisteren. Daarnaast kijken we naar jouw valkuilen (not-self theme) en vertel ik je wat jouw profielnummers over jouw persoonlijkheid vertellen. Je krijgt inzicht in jouw gesloten en open kanalen en leert te zien waar jouw kracht en purpose liggen. Door het leren begrijpen van jouw chart, kun je gaan experimenteren en steeds meer leven naar jouw design. Zodat jij weer de hoofdpersoon in jouw verhaal kunt zijn. 

Let's Elevate your Story✨

Nu een afspraak maken voor een Human Design sessie!


Na afronding van je bestelling neem ik binnen 1-2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Ik streef ernaar om binnen 2-3 weken een afspraak in te plannen!

Voor het inplannen van een reading is het belangrijk om de volgende gegevens te hebben:

– je naam
– geboortedatum
– geboorteplaats/land
– geboortetijd

(het is belangrijk je exacte geboortetijd te hebben, mocht je deze niet weten dan kun je deze opvragen bij de gemeente)

1:1 reading sessie

€130,-

Deze persoonlijke 1:1 sessie is
inclusief:

❥ 60 minuten sessie

❥ Human Design gegoten in jouw persoonlijke verhaal

❥ Focus op de basis elementen van je chart: type, strategie, autoriteit, not-self, profiel, centers, kanalen, incarnation cross

❥ Online via Zoom

❥ Optie tot extra Elevated Stories x Human Design story op ‘papier’ om na afloop nog een na te lezen of in te lijsten +€ 39,95

Elevated Words ✨

“Sabrina is een echte verhalenverteller! Ik kan wel uren naar haar luisteren. Ze vertelt het met zoveel enthousiasme, liefde en humor. Daarbij gaf ze ook nog een leuke persoonlijke twist aan haar Human Design masterclass! Dat was zo’n leuke verrassing en maakte de masterclass nog leuker. Haar masterclass heeft me nieuwsgierig gemaakt naar meer! Zeker weten dat ik binnenkort bij haar ook een 1 op 1 aanvraag om nog meer over mijn persoonlijke chart te weten te komen.” – Bernice

“Hele fijne en waardevolle masterclass gehad van Sabrina. Ze weet alles heel helder, begrijpbaar en op een hele leuke manier te vertellen. Na deze masterclass heb je echt meer inzicht in jezelf en jouw doen en laten. Heel fijn! En de short strory die erbij zat…echt een cadeautje, zó leuk!! Ik kan Sabrina van harte aanbevelen wanneer je meer inzicht wil krijgen in jezelf middels Human Design. Dankjewel, lieve Sabrina.” – Ellen

“Bij Sabrina een masterclass Human Design mogen volgen. Geweldige ervaring! Zo leerzaam met een persoonlijk touch. Ze geniet ervan om ons mee te nemen in onze persoonlijke verhalen & leven. Binnenkort een 1 op 1 sessie met haar geboekt staan, want dit smaakte naar meer.” – Laura

“Met een groep hebben we een masterclass gehad over Human design bij Elevated Stories. Het was een kennismaking met human design, maar meteen al heel veel geleerd en beeld gekregen hoe en waar ik verder moet zoeken als ik er meer over wil weten. Heel fijn om op die manier kennis te maken met Human Design. Heel tof dat we met een groep dit konden doen en Sabrina is zo aardig en reageert supersnel. En ondanks dat we met een groep waren was het toch persoonlijk. Vooral de ‘story’ die we allemaal over onszelf kregen was een superleuke persoonlijke touch. Ik wil zeker een 1:1 sessie boeken waarbij ik nog meer leer, maar dit was al een super aanrader om mee te beginnen.” – Elisabeth