Alles begint met een verhaal…

Wat is Human Design?

Alles begint met een verhaal…

Human Design verteld je het verhaal over wie jij van nature bent, alles wat jij bent en kunt zijn in deze wereld, met al je kenmerken en talenten die jij bij je geboorte al hebt meegekregen. Het is geen geloof of een zweverig iets, het is een wetenschappelijk onderzocht systeem waarin verschillende wetenschappelijke en spirituele systemen samenkomen en worden verbonden. Waaronder astrologie, de I’Ching, de Kaballah, Chakraleer, astronomie, kwantummechanica en biochemie. Dit systeem en jouw Human Design chart laten je zien wie jij echt bent, los van alle conditioneringen vanuit de maatschappij.

Human Design slaat de brug tussen ons verlangen om alles te willen beredeneren en het besef dat er toch ook meer is tussen hemel en aarde. Het systeem spreekt in de taal van ons hoofd, maar daagt ons uit om niet met ons denken naar het leven te kijken, maar vanuit ons lijf te weten.

Het is een handleiding met richtlijnen om de potenties die van nature al in jouw zitten zo optimaal mogelijk te benutten. Het leert je om keuzes te maken die overeenkomen met jouw natuur en leert je om in flow mee te stromen en te bewegen. Het vraagt je om het tegenovergestelde te doen van wat we nu vaak doen. Om niet mee te gaan in het “we zijn allemaal hetzelfde en we kunnen allemaal hetzelfde” maar om te kijken naar de krachten en kenmerken van het authentieke individu. Om samen met elkaar te zijn, maar wel met ons eigen unieke verhaal.

Het systeem helpt je de manier waarop jij naar het leven kijkt te begrijpen en hierdoor ook anderen beter te begrijpen. Het vertelt je waar jouw energieknooppunten zitten en hoe jij deze energie uitwisselt met je omgeving. Human Design daagt je uit om in je eigen verhaal te stappen en zo met jouw unieke eigenschappen het maximale te halen uit wat het leven te bieden heeft.

Let’s Elevate your Story✨

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *