‘An elevating story’ #2

En nu?

Sabrina

Of ik het zelf ook eng vind om mijn kwetsbare verhalen te schrijven en te delen? Zeker! Maar zonder deze verhalen zou ik niet zijn waar ik nu ben en ik hoop hiermee verbinding te maken en jou te inspireren ook jouw verhaal te delen. Wel met een beetje hulp van Elevated natuurlijk ;).

Ben jij weleens bang geweest? Bang voor wat je gedaan hebt? Bang voor wat de toekomst gaat brengen? Bang voor hoe het verhaal verder gaat? Ik ben nu namelijk bang. Bang van de sprong die ik genomen heb, ook al was deze onvermijdelijk. Als ik zelf nu niet gesprongen was, dan had het universum mij het allerlaatste zetje zelf gegeven, dat weet ik zeker. Maar was dit nu wel echt wat ik wilde? Doe ik hier nu wel goed aan? Ja, ik weet het zeker ik doe hier goed aan, en met die gedachte neemt een gevoel van opluchting en kalmte het weer over van de angst. Niet direct te ver vooruitdenken Sabrina, stap voor stap weet je nog? Ja, stap voor stap spreek ik mezelf toe met een diepe rustige zucht.

Ik heb het gedaan, ik heb ontslag genomen. Tuurlijk voel ik ook verdriet voor wat ik achterlaat. Ik heb hier de afgelopen 7 jaar heel wat opgebouwd, vriendschappen gesloten, het als een thuis gezien, maar het is goed zo. Het is tijd voor mij om te transformeren en mijn pad verder te bewandelen. Toch vind ik het ook eng, want hoe ga ik het nu doen? Waar moet ik beginnen. Nog nooit heb ik zo blind mijn gevoel gevolgd. Dit is ook best lastig voor mijn, als projector met ongedefinieerde sacral en spleen centres, kom ik later achter wanneer ik in aanraking kom met Human Design. Althans niet lastig, het zit alleen bij mij niet op de plek waar ik dacht dat mijn intuïtie vandaan zou moeten halen (hierover later nog veeeeel meer).

Wat me opvalt is hoe lief en enthousiast mensen om mij heen reageren over het feit dat ik ontslag genomen heb en voor mezelf ga beginnen. Alsof ikzelf de enige was die het een heel ding vond, misschien is dat ook wel zo. Al durf ik te wedden dat mijn ouders het stiekem ook wel een beetje een spannend idee vonden, maar ze staan voor de volle 100% achter me. Of Saïdja het een spannende keuze vindt? Deze vraag krijg ik vaak, en heel eerlijk, als ik niet zelf ontslag had genomen, dan had hij het voor mij gedaan. Die man vindt niets spannend, wat soms ook een bloedirritante eigenschap is, maar voor nu kon ik er een beetje op meevaren.

Ik ben gewoon begonnen. Ik bedacht een naam en liet een lieve vriendin mijn logo tekenen. Ik weet inmiddels dat je als bedrijf geen perfect logo nodig hebt om te starten, maar voor mij waren dat de kleine stapjes die ik als eerste makkelijk kon nemen.

Elevated Stories was geboren!
Elevated voor mijn achternaam Eleveld en Stories uiteraard voor verhalen.
Elevated Stories: lift up your story

Ik had al een aantal gedichten geschreven en ben dol op edelstenen en hun verhalen. Dus deze twee combineerde ik en ik maakte een start met mijn webshop. Wetende dat ik niet 24/7 een webshop met producten wilde runnen, maar ik had houvast en een begin nodig. Ondanks dat ik de verhalen achter de kaartjes en stenen mooi vond, wist ik dat dit niet mijn eindbestemming was. Ik was inmiddels in aanraking gekomen met Human Design en was meteen gegrepen door alles wat hierin beschreven staat. Na een groepsreading die ik volgde, schreef ik twee pagina’s vol met ideeën over wat ik kon doen met Human Design binnen Elevated Stories en ik voelde alles in mijn lijf stromen. Daar werd het zaadje voor het combineren van Human Design, verhalen en schrijven geboren. Ik moest alleen nog uitvinden hoe ik deze 3 mocht gaan combineren…

Elevate your Story ✨
X Sabrina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *