Elevated brand stories

DSC_3326

Welk verhaal schuilt er achter jouw personal brand?

It's time to elevate this story!

Jouw personal brand story is het belangrijkste onderdeel van jouw business. Je why, how en what, je elevator pitch, je about me pagina zijn allemaal teksten die jouw klant vertellen waarom jij doet wat je doet. Deze teksten zorgen voor verbinding en herkenning en laat mensen kennis maken met jouw merk.

Dit verhaal moet echt vanuit je kern geschreven zijn, recht vanuit je hart. Hier help ik jou bij! Samen gaan we brainstormen, ben ik je schrijfcoach en gaan we jouw brand story het woord te geven!

Elevate your story ✨

Deze mensen schreven hun verhaal al samen met Elevated Stories!

Tijd om jouw verhaal te vertellen!

Jouw verhaal mag verteld worden! In dit 1 maand programma van 5 sessies, gaan we het verhaal achter je merk helder krijgen, vormgeven en op papier zetten. Het is tijd om te connecten met het verhaal dat jij in je hoofd hebt en om er nu daadwerkelijk communicatie aan te geven!

Want hoe beter jij je verhaal op papier hebt, hoe beter jij weet wat je met je business wil en hoe je dit verhaal het woord wil geven! Op deze manier kan niemand meer om jouw brand story heen en zal je gaan zorgen voor herkenning en verbinding bij je klanten.

maan3

Waarom zou ik mijn verhaal opschrijven?

In dit programma zul je jouw why/how/what, je elevator pitch en je about me gaan schrijven.
Door deze specifieke onderdelen van een personal brand story op papier te zetten krijg je helder wat je nu eigenlijk wil vertellen, wat je de wereld wil meegeven en dat in woorden die bij jou passen. Je kunt je verhaal zo heel eenvoudig en helder delen en je in woorden beter uitdrukken. Daarnaast kun je, met deze teksten als basis, veel sneller tot de kern komen als je teksten wilt schrijven voor je business. Denk bijvoorbeeld aan je website, nieuwsbrief of andere marketing uitingen.

Waar wacht je nog op?

“Reading would make you briljant, but writing would make you infinite”

Quick fix

€ 222

2 sessies

Er was eens… iemand die al een helder verhaal in zijn/haar hoofd heeft en ook al iets op papier, maar nog op zoek is naar een sparringpartner, een paar schrijversogen en tips, die je nog net iets verder helpen met je verhaal.

From scratch

€ 670

1 maand programma

Er was eens… iemand die heel veel verhalen in haar hoofd heeft, maar dit nog niet goed weet hoe ze deze verhalen het woord moet geven.

Just one more...

€ 77

1 sessie

Er was eens… iemand die meegedaan heeft aan het quick fix programma of het from scratch programma, maar nog graag een uurtje extra tijd wil met Elevated Stories.