Je kunt niet in de toekomst kijken

Zie je de glow? Ja zwangerschap i know, maar dit is een ‘i did it en ik ben waar ik afgelopen halfjaar van hoopte dat ik er al zou zijn’. Mijn Human Design experiment en het starten van mijn eigen onderneming zijn, als ik er zo op terugkijk, eigenlijk heel erg hand in hand gegaan. Toen ik besloot Elevated Stories te beginnen, kwam ook HD ‘toevallig’ op mijn pad en voelde ik aan alles dat ik daar meer mee wilde, dus dat deed ik. Ik volgende trainingen, las boeken, keek videos en dompelde mezelf onder.

Ik zie mezelf nog zitten bij Merel tijdens een whiteboardsessie. In een paar uur schreef ik uit wat ik met Elevated Stories wilde en hoe ik het voor me zag. De maanden na de coachingsessies heb ik nog rondgedobberd, getwijfeld, moeite gehad naar voren te treden als wie ik wil zijn en hoe ik mezelf zie, twijfels gehad, toch maar iets veiligers geprobeerd, bepaalde ideeën gehad die het toch niet werden en me afgevraagd wanneer dan het moment zou komen dat ik die stap mocht gaan maken.

Ik heb inmiddels geleerd dat ondernemen niet altijd betekend dat je de ene dag een idee hebt en het de andere dag al staat als een huis. Dat onzekerheden je soms van je doel af kunnen leiden en dat sommige dingen eerst echt op trail and error manier moeten gaan. Allemaal om uiteindelijk een keer op dat punt te belanden, dat punt waarop je beseft dit is wat ik een halfjaar geleden uitschreef op dat whiteboard. En eigenlijk zelfs dat nog niet eens volledig, maar voelen dat ik steeds meer de richting ga die ik wilde en voor me zag en me beseffen dat dat in stapjes gaat.

Ook komend halfjaar zal ik twijfelen, mijn producten en diensten aanpassen, mijn website veranderen, verkeerde keuzes maken, toch linksaf slaan waar ik nu denk rechtsaf te gaan en pas later inzien wat dat halfjaar me weer gebracht heeft.

Ik ben Sabrina en ik ben Schrijver & Storyteller en heb een mega fascinatie voor Human Design. Hoe ik dit voor me zie en dit met elkaar verbind weet ik zelf ook niet altijd. Maar ik besef me dat dat ook niets boeit, ik Ben ze op dit moment namelijk alledrie en zolang ik mezelf blijf, blijft Elevated Stories precies zoals ze moet zijn.✨

Elevated your Story
X Sabrina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.