Het verhaal achter Elevated Stories

 

Er was eens… een klein meisje dat opgroeide in een prachtig Drents dorpje genaamd Sleen. Ze woonde hier met haar vader, moeder en zusje en was samen met haar vriendjes en vriendinnetjes altijd op zoek naar avontuur. Ze was gek op de natuur en speelde het liefste hele dagen buiten. Klimmend in bomen, hutten bouwend in bossen en altijd met een wonderlijke fascinatie voor het magische heelal en mooie edelstenen en fossielen. Ze was dol op de golden oldies muziek die haar ouders draaiden en kende elke songtekst uit haar hoofd. Daar werd het zaadje gepland, de liefde voor tekst en hoe dit kan klinken als muziek in je oren.

Toen ze ouder werd kreeg ze een passion voor fashion. Ze studeerde aan TMO (Fashion Business School) en werkte sinds haar tienerjaren in verschillende functies voor diverse bedrijven in de retail. De laatste 7 jaar werkte ze als tekstschrijver op de e-commerce afdeling van een grote modeketen. Hier combineerde ze haar gevoel voor tekst met haar liefde voor fashion. Hoewel ze haar werk met plezier deed, bleef het ondernemerschap kriebelen. Ze kon het idee, van iedere dag creatief bezig zijn met tekst en hiermee mensen raken, niet loslaten. De knop moest om, ze moest in beweging komen en dat deed ze!

En nu… nu is ze 32, woont ze wederom in het prachtige Sleen en probeert ze de wereld opnieuw door die avontuurlijke ogen van dat kleine meisje te bekijken. Waarom? Simpel! Zij is 3 en hij is 1,5 en zij houden haar de grootste spiegel voor. Doen waar je echt blij van wordt, met volle overtuiging, zonder angst en met een eindeloze fascinatie. Dat is waaruit Elevated Stories geboren is, want alles in het leven begint uiteindelijk met een verhaal, groot of klein. Een verhaal, een boodschap, een wens, allemaal met emoties die we in woorden willen vatten, maar die we soms niet goed op papier krijgen.

Daar help ik jou bij! Want een pakkende tekst, de muziek in een gedicht, het gevoel dat je kunt krijgen bij het lezen van één enkele zin, de kracht van een wens op een kaart en de fantasie bij het lezen van een verhaal. Dat zijn de dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, dat is waar het kind in mij blij van wordt! Tekst is meer dan een paar woorden op papier, tekst is een gevoel en klinkt als muziek, en dat is wat ik je met Elevated Stories wil laten lezen en beleven.

Let’s elevate your story ✨

Sabrina Eleveld