Veelgestelde vragen

Bestelling en verzending

Binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling verzonden?

Bij Elevated Stories zorgen ik ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in handen hebt. Want ik begrijp dat je natuurlijk niet kunt wachten! Je pakketje zal binnen 7 dagen verzonden worden door mij. Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een e-mail met een orderbevestiging en e-mail over wanneer je bestelling verzonden is. Hou er bij A5 prints rekening mee dat de bestelling eerst bij de drukker geplaatst en verwerkt moet worden, voordat ik deze naar je kan verzenden, vandaar de 7 dagen.


Kan ik mijn bestelling ook annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om zelf je bestelling te annuleren. Mocht er iets mis zijn gegaan met je bestelling of je hebt een foutje gemaakt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Elevated Stories.

Betaling

Hoe kan ik betalen bij Elevated Stories?

Je kunt momenteel alleen nog betalen via iDeal.

Moet ik ook verzendkosten betalen?

Over je bestelling worden verzendkosten gerekend. Dit zijn meestal de kosten van een postpakket, brievenbuspakket of van een postzegel. In je winkelmandje kun je precies zien wat de verzending van jouw bestelling kost.

Retourneren

Kan ik een artikel ook retourneren?

Helaas kan het gebeuren dat het product niet helemaal zo is zoals je had verwacht. Je mag je bestelling dan altijd binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor moeten de artikelen wel ongebruikt en onbeschadigd zijn. Als wij de retourzending hebben ontvangen, ontvang je binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug.

Hoe stuur ik een product retour?

Stuur even een e-mail aan elevatedstories@hotmail.com als je een artikel wilt retourneren. Vermeld in deze mail dan je ordernummer en wat je precies wilt retourneren. Via de mail stuur ik je dan een retourlabel en dan kun je het product retoursturen.