Elevated words

Deze mensen schreven hun verhaal al samen met Elevated Stories!

Elevate your story sessies

Rated 5 out of 5
december 9, 2021

Voor het ontwikkelen van mijn website heb ik Sabrina ingeschakeld. Ik vroeg mij af of mijn verhaal goed overkwam en daar heeft Sabrina mij super in begeleid. Ze stimuleert je echt om zelf op zoek te gaan naar de kern van jouw verhaal en weet door haar ervaring precies hoe je bij de juiste woorden komt. Zowel op inhoud als lay-out heeft ze mijn website naar een ander niveau getild. Los daarvan is het ook een ontzettend leuk mens om mee in gesprek te gaan over je dromen en je doelen en zal ze met veel enthousiasme zorgen dat jij de juiste snaar raakt met jouw concept.

Ginna

Elevator Pitch

Rated 5 out of 5
november 16, 2021

Sabrina is doortastend, weet de juiste elementen samen te voegen en helpt je daarmee precies te vertellen en op te schrijven wat resoneert.

Bernice

Tekst op maat

Rated 5 out of 5
november 16, 2021

Ik wilde een kaart voor mijn vriendin op maat laten maken. Sabrina had aan een paar steekwoorden al voldoende! Binnen een dag kwam ze met een aantal concepten waar ik uit kon kiezen. Ze gaf me alle ruimte om zelf een keuze te maken. De aandacht die ze schenkt aan een gedicht en de verpakking is mooi. Ik zou Elevated Stories zeker aanraden en in de toekomst weer gebruik willen maken van Sabrina haar schrijfkwaliteiten!

Marco

Organisatie Petje Af

Rated 5 out of 5
november 16, 2021

Sabrina is iemand die aan een half woord genoeg heeft. Ze gaat zelf op onderzoek uit en kwam binnen de kortste keren met een eerste opzet, die meteen voor onze organisatie klopte!

Manda

Portfolio

Wie gingen er met mij in zee? Deze verhalen mocht ik allemaal op papier zetten!

De Keuken van Arragon

Voor De Keuken van Arragon, een prachtig restaurant gelegen in het Drentse bos in, heb ik een menukaart mogen herschrijven en redigeren. Wat een energie en een gastvrijheid hebben ze in dit bedrijf en wat een toffe out of the box opdracht!

Petje af Coevorden

Voor de stichting Petje af Coevorden schreef ik dit bedankkaartje. Wat een mooie initiatieven heeft deze stichting! Kinderen hun talenten laten ontwikkelen, ze helpen ontdekken, verwonderen en dromen!

Studio Jola

Studio Jola ontwerpt de mooiste persoonlijke kaartjes op maat! Voor haar mocht ik meedenken over de branding content en de teksten op haar website. Heb jij binnenkort een geboortekaart nodig, dan ben je bij Studio Jola aan het juiste adres!