The Story of… the signature

Wat jij voelt als jij jouw Human Design verhaal het woord gaat geven

Als jij jouw (human design) verhaal het woord gaat geven en gaat leven naar dit verhaal dan zul je meer flow ervaren. Bij deze flow hoort een bepaald gevoel en voor elk energietype is het gevoel van één zijn met je verhaal (in alignment zijn) anders.

Elk energietype ervaart het gevoel van ‘op het juiste pad zijn’ anders. Het is dus ook bij je kind belangrijk om te weten welk energietype hij of zij heeft en wanneer je dan dus aan je kind kunt merken dat ze lekker in flow zitten en in alignment zijn. Voor elk kind zal dit gevoel dus anders tot uiting komen. Wanneer je weet hoe de chart van je kind eruitziet en je weet wat hun signature theme is kun je ze helpen en sturen zoveel mogelijk dit gevoel achterna te gaan en ze leren dat ze met dat gevoel hun eigen verhaal leven.

Manifestors ☾ een gevoel van peace ervaren

Manifesting – Generators ☾ een gevoel van tevredenheid

Generators ☾ een gevoel van tevredenheid

Projectors ☾ een gevoel van succes (erkenning & waardering)

Reflectors ☾ een gevoel van verrast zijn

De signature in Human Design is eigenlijk precies het tegenovergestelde van de not-self theme. Als jij in alignment bent met je Human Design en jij leeft naar je blauwdruk dan zal je bovenstaande gevoelens ervaren en weet je dat je op de goeie weg van jouw verhaal zit. Voel je gevoelens van je not-self theme probeer dan het gevoel van je signature op te roepen en te voelen welke richting je op mag gaan om je not-self theme om te zetten in de signature theme.

Elevate your Story ✨

X Sabrina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *