Soms raak je het even kwijt…

Het ligt al die tijd al voor mijn neus. Gewoon daar, vlak voor mijn voeten. Het ligt daar te wachten tot ik het opraap…

Sinds ik met Elevated Stories begon voel ik duidelijk een richting, maar verloor ik die soms ook weer teveel uit het oog. Nooit helemaal, maar af en toe nam ik een afslag om vervolgens niet helemaal meer te weten hoe ik terug moest komen en hoe ik me dan moest presenteren. Het werd tijd dat ik voor 100% in mijn eigen verhaal stapte!

In mijn geval, door wat ik het allerleukste vind, schrijven dus.

Ik hou ervan om met geschreven en gesproken woord mensen te raken, hun gevoel een stem te geven en ze te inspireren om in hun eigen verhaal te stappen. Voor herkenning en om meer verbinding te vinden met zichzelf en met anderen om zich heen.

Mijn missie, mijn focus, precies dat.
Met de juiste woorden de juiste snaar raken.

✨ Gedichten en verhalen die je kunt kopen omdat ze je raken. Voor jezelf of omdat je ze cadeau wilt doen.
✨ Een gedicht of verhaal op maat laten maken, omdat je het zelf lastig vindt de juiste woorden te vinden of omdat jij met je bedrijf of organisatie graag een uniek extraatje aan je klanten wilt geven.
✨ Mooie verhalen over wat er in de sterren geschreven staat (met elementen uit human design en astrologie, maar ook met gedichten en versjes). Over jezelf of over iemand die je dierbaar is.
✨ Sessies en workshops waarin je meer te weten kunt komen over jouw Elevated verhaal en wat de sterren over jou en/of je kind te vertellen hebben.

Ikzelf zal me ondertussen onderdompelen in het schrijven van nieuwe (en ik hoop dus herkenbare😉) gedichten en verhalen. Gewoon geïnspireerd vanuit mijn eigen, momenteel hectische maar vol van liefde, leven. Vanuit hoe ik naar dingen kijk en waarvan ik denk dat jij je erin kunt herkennen en ermee kunt verbinden. Soms serieus en soms met een knipoog en een vleugje humor. Precies zoals ik ben. Dat is waar mijn energie stroomt. Het schrijven is iets wat al voor mij vastgelegd stond, waar mijn energie stroom, mijn verhaal.

Elevate your Story 🧡
X Sabrina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *