The Story of… de energietypes

De 5 energietypes

Welk energietype is een deel van jouw verhaal? En herken je jezelf?

Door te weten hoe jouw energie werkt en hoe jij deze het beste in kunt zetten, zul je steeds meer jouw Elevated Story leven en kun je vervolgens dit verhaal weer delen met anderen!

Wanneer iedereen steeds meer de hoofdpersoon in zijn of haar eigen authentieke verhaal wordt en de verhalen van zichzelf en anderen leert lezen, zal er steeds meer verbinding ontstaan✨

Jouw Elevated Story begint bij het leren kennen van het verhaal van jouw energietype. Wanneer jij weet hoe jij je energie moet en mag gebruiken, kun jij leven naar het verhaal van jou.

Manifestors

Er was eens… Iemand die geboren is om te leiden, die de bal laat rollen voor de rest. Iemand die mag reageren op het gevoel van een ‘urge’ en degene die de trein mag besturen. Plottwist: dit kan alleen als jij stopt met het zijn van een people pleaser en jij je beseft dat niet iedereen met jouw trein hoeft mee te reizen.

Laat je niet tegenhouden door de angst voor wat anderen van je vinden.

Manifesting – Generator

Er was eens… Iemand die geboren is om niet 1 pad te volgen, die niet linear is en die niet hoeft te wachten op de rest van de wereld. Iemand die kan manifesteren en tegelijkertijd de motor heeft om deze ideeën uit te voeren, degene die grenzeloos denkt. Plottwist: laat jezelf niet in een hokje stoppen, vind jezelf steeds weer opnieuw uit en doe vooral 1000 dingen tegelijkertijd als dit dingen zijn die je echt zelf wil doen.

“Jij mag shiften en meerdere paden bewandelen.

Generators

Er was eens… Iemand die geboren is om van energie nog meer energie te maken en iedereen om zich heen hierin mee te nemen. Iemand die mag dansen met het leven en een enorme life force heeft en kan varen op een oneindige stroom van energie. Plottwist: alleen de dingen die jou een echte sparkle bezorgen creëren nieuwe energie, niet de dingen die jij denkt te moeten doen om een ander die sparkle te brengen.

“Voel je een JA! Dan mag je gaan, gaan, gaan!

Projectors

Er was eens… Iemand die geboren is om te zien. Te doorzien, te overzien, om anders te zien en vervolgens een spiegel voor te houden om anderen te laten inzien. Iemand die het meest efficient werkt en kijkt van allemaal. Plottwist: doseer je energie, durf dingen anders te doen en laat het gevoel van moeten creëren en bewerkstelligen los.

“Ik zie ik zie wat jij niet ziet… now go and let the world see.

Reflectors

Er was eens… Iemand die geboren is om de rest te laten zien hoe het met ze gaat. Iemand die een ware kameleon is en zich kan transformeren om een ander iets te leren. Plottwist: laat alle energie aan het einde van de dag los, deze energie is niet van jou. Laat je niet aan de zijkant zetten omdat je zo gevoelig bent, maar verplaats jezelf naar het middelpunt, dit is waar jij hoort.

Wees je rustige kalme zelf, ga in het midden staan en hou de rest een spiegel voor.

Let’s Elevate your Story ✨

X Sabrina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *