The story of…your authority

Your Authority |
De manier waarop jij het beste beslissingen kunt nemen, waar bij jou je intuïtie zit en waar jij op mag vertrouwen.

Waar zit jouw innerlijke kompas? Welk innerlijk weten vertelt jou wat je moet doen, welke beslissing je wil maken, nog voordat je hoofd zich ermee gaat bemoeien?

Voordat ik #humandesign leerde kennen, vond ik het altijd heel ingewikkeld als mensen me vroegen wat is je onderbuikgevoel? Of mensen die heel duidelijk instinctief wisten welke beslissing ze moeten maken. Ik was er altijd een beetje jaloers op, mensen die zo duidelijk hun intuïtie voelden en konden volgen, ik herkende dit niet. Tot ik erachter kwam dat mijn beslisorgaan, mijn intuïtie en ‘onderbuikgevoel’ ergens anders in mijn lijf zit. Namelijk in mijn G-centre (innerlijke stem) en Througt centre (hardop uitspreken van die stem) en dus in mijn Self Projected authority. Dat ik door iets uit te spreken voel of het de juiste beslissing is of niet, mijn eerste reactie op iets, nog voordat mijn hoofd zich ermee kan bemoeien.

Dit weten heeft mij inmiddels zoveel geholpen en mij laten zien dat ook ik kan vertrouwen op een intuïtief gevoel ergens in mijn lijf. Je moet alleen even weten waar het zit. 😉 Daarbij zijn spraakberichten waarin ik podcasts kan opnemen dus de perfecte uitkomst voor mij om te kunnen horen wat ik zeg, voor de ontvanger misschien iets minder. 😜🤣

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *